Welkom op de website van Vleeming c.s. Incasso -en Juristenkantoor.
 
zo snel mogelijk uw geld incasseren en het verstrekken van degelijk juridisch advies.

Welkom op onze website

 

Zorgen dat u zo snel mogelijk uw geld heeft dat is de service van Vleeming c.s. Incasso -en Juristenkantoor. Onze werkwijze is er altijd opgericht dat wij adequaat handelen met klantbehoud, want uw klant kan even "krap" zitten en een maand later haalt hij een grote order binnen en plaatst een nieuwe bestelling bij u.

De voor u geïncasseerde gelden zijn altijd veilig. Vleeming c.s. beschikt over een stichting beheer derdengelden  met een derdengeldenrekening waar niemand aan kan komen zo heeft u altijd de garantie dat de gelden die wij voor u incasseren ook daadwerkelijk bij u terecht komen.

In 80% van de gevallen incasseren wij buitengerechtelijk en in ongeveer 20 % van de gevallen komt de zaak voor de rechter. Onze juristen staan u graag bij. In 95% van de zaken winnen wij de procedure, dat heeft te maken met het feit dat onze juristen zich regelmatig bijscholen (2x per jaar) en up-to-date zijn. In iedere zaak doen zij uitvoerig juridisch onderzoek. Zo voerden wij bij de rechtbank Gelderland 10 procedures en wonnen alle 10 en daar zijn wij best trots op.

Naast incassowerkzaamheden binnen Nederland kunnen wij uitstekend uw opdracht in het buitenland verzorgen. Vleeming c.s. Collection Service International BV -ook onderdeel van de Vleeming c.s. Groep- neemt uw opdracht graag aan. Wij hebben het internationaal incasso keurmerk van de IACC (International Association of Commercial Collectors), daarnaast hebben wij het creditmanagement keurmerk van ACA en dit stelt ons in staat binnen en buiten Europa te incasseren. Onder het kopje incasso buitenland kunt u meer informatie vinden.

Wat heb je eraan als een jurist nauwelijks de rechtszaal van binnen ziet en dagelijks op kantoor achter een bureau zit. Procederen (ook in de rechtszaal) is een vak. Je moet alert zijn naar de tegenpartij, immers als zij iets aanvoeren ter zitting moet je nu eenmaal vlot kunnen antwoorden, daarnaast is het van belang om de rechter goed te volgen "waar hij heen wil", (schikking e.d.).

Zoals we al zeiden Vleeming c.s. gaat altijd voor klantbehoud. Op dit moment kunnen er redenen zijn waarom uw debiteur niet kan betalen, ook dat zoeken wij uit want over een half jaar kan het weer een goede klant van uw bedrijf zijn. We kijken verder dan "onze neus" lang is en overleggen alvorens er een nieuwe stap nodig is.