Welkom op de website van Vleeming c.s. Incasso -en Juristenkantoor.
 
zo snel mogelijk uw geld incasseren en het verstrekken van degelijk juridisch advies.

Gelijk hebben is niet altijd gelijk krijgen

Zorgen dat u zo snel mogelijk uw geld heeft. Alvorens wij, na uw opdracht, een incasso opdracht aannemen doen wij een verhaalsonderzoek om te kijken of er verhaal is.

Na het verhaalsonderzoek proberen wij uw vordering buiten rechte te incasseren. Als dit geen effect sorteert overleggen wij met u de verdere stappen b.v. procederen of het faillissement aanvragen (als er meerdere schuldeisers zijn).


Onze incassospecialisten zijn belast met het buitengerechtelijk deel en onze juristen zijn belast met het gerechtelijk deel. Zij maken de conclusies, akten en bereiden de executie voor van het vonnis dat door de deurwaarder wordt gedaan.

We kunnen pagina's vol schrijven maar we laten liever in de praktijk zien hoe goed we zijn daar heeft u en wij meer aan.


Heeft u nog vragen of opmerkingen dan kunt u het contactformulier invullen en u krijgt binnen één uur een reactie terug, of  via onderstaand formulier kunt u een binnenlandse incasso opdracht geven en we gaan direct dezelfde dag nog voor u aan de slag.